Klassieke badkameraccessoires

11 juni 2013 9:24
Een badkamer in klassieke sfeer hoort natuurlijk in stijl aangekleed te worden met klassieke badkameraccessoires. Met de juiste accessoires is de sfeer van een badkamer in antiek stijl compleet. Bovendien zijn badkameraccessoires nodig voor hygiƫne. Antiek Stijl Webwinkel biedt een compleet assortiment badkameraccessoires.

Zeephouders

Het is belangrijk om zeep, shampoo, badschuim en doucheschuim netjes te plaatsen in een daarvoor bestemde houder. In de collectie zitten verschillende soorten zeepbakjes, zeepschaaltjes en zeeprekjes. Decoratieve keramieken of porseleinen schaaltjes die op een planchet, wastafelrand of badkuiprand neergezet kunnen worden. Bijvoorbeeld schaaltje Angelus of het schaaltje met Vlinder. Ook zijn er diverse tinnen (100% loodvrij) presenteerschaaltjes verkrijgbaar. De uitstraling van tin zorgt voor een nostalgische sfeer. Bovendien zijn er diverse wandrekjes voor aan de wand in de douche verkrijgbaar. Deze zijn veelal gemaakt van glanzend chroom. Deze accessoires zijn tijdloos en passend uitstekend in een chique, klassieke badkamer.

Badkamersets

Leuk om te geven Ć©n om te krijgen zijn de allerliefste badkamersetjes. Voor de liefhebber van antiek stijl zijn er diverse cadeautips. Veel badkamersets zijn 3-delig en bestaan uit een zeeppompje, drinkbeker en tandenborstelhouder, bij elkaar gehouden door een passende houder. Ook zijn er enkele 2-delige badkamersets die bestaan uit een handzeeppompje en tandenborstelhouder of een zeepschaaltje met drinkbeker. Hierin zijn verschillende mooie soorten te kiezen: bijvoorbeeld met engeltjes, met lelietjes-van-dalen of met hartjes. Om de nostalgische sfeer helemaal compleet te maken is er ook een prachtige lampetset verkrijgbaar.

Handdoekenrekken, haakjes en spiegels

De badkamer is niet compleet zonder de meest essentiƫle klassieke badkameraccessoires. Een handdoekenrek, handdoekring en haakjes zijn onmisbaar. Bij Antiek Stijl Webwinkel zijn diverse modellen verkrijgbaar. Tijdloos in chroom of voorzien van een klassieke decoratie, zoals de serie Laurierkrans. Een passende spiegel vormt de kroon op de badkamer, want bij Antiek Stijl Webwinkel zijn de mooiste spiegels in antiek stijl verkrijgbaar. Kijk bijvoorbeeld eens naar spiegel Sunbeam en proef de sfeer van de tijd van de Zonnekoning, Lodewijk XIV. Een planchet boven de wastafel is wel zo prettig. Parfumflesjes en verzorgingsproducten zijn zo binnen handbereik. Decoreer met een mooi schaaltje voor sieraden of kleine toiletartikelen, zoals schaaltje Morgan.

Nog meer badkameraccessoires en toiletaccessoires in antieke en klassieke stijl, zoals wasmanden, sieradendoosjes, toilettasjes, rieten opbergmanden en een prullenbak zijn te vinden in de categorie Toilet/ Nostalgische Badkamers onder de hoofdcategorie Woonaccessoires.

Kijk voor meer inspiratie op het Pinterest bord Klassieke Badkamers van Antiek Stijl Webwinkel.