Prijs moet vallen tussen
Filter soort lamp

Kinderlampen

Kinderhanglamp Giraffe

Kinderhanglamp Giraffe

€ 55,00 € 27,50
LED-lichtbron | LED-lamp

LED-lichtbron | LED-lamp

€ 6,-
14 variaties

Antiek Stijl Webwinkel biedt online ook kinderverlichting. Kinderlampen die passen in een klassiek ingericht huis.

Kinderlampen behoren gezellig en vrolijk te zijn. Kinderen houden van lampen met veel kleurtjes. Kinderen houden van bloemlampen en van lampen met dieren. Vlinders, muisjes, bijen en vogels als lamp zijn populair. Stoere jongens wensen kinderverlichting met vliegtuigjes of een luchtballon. Lieve meisjes kiezen kinderlampen die hun kamer veranderen in een sprookje. Kinderlampen met roze kapjes of een toverfee passen daarbij.

Kinderen (baby's) slapen beter als de kinderkamer (babykamer) mooi en harmonieus is ingericht. Denk daarom aan kinderverlichting met wolkjes, de zon, de maan en de sterren. Je kunt er maar mee in de wolken zijn!

Een kinderlamp is leuk voor opa en oma om cadeau te geven. Een kinderlamp is aantrekkelijk om naar te kijken en geeft  in de nacht veiligheid als markeringspunt. De mooiste kinderlamp is een lamp om bij weg te dromen!

Tiffany lampen in de leukste vormen en kleuren geven de kinderkamer of babykamer een nostalgische uistraling. Denk aan een Tiffany-lamp in de vorm van een kikker, twee beertjes of een hondje. Tiifany kinderlampen zijn sfeervol en passen mooi in een klassiek interieur.

Antiek Stijl Webwinkel is het online adres voor klassieke kinderverlichting, waaronder hanglampen, tafellampjes, Tiffany lampen en wandlampjes.

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-