Nostalgische badkamer

30 november 2015 14:10
Heeft u een klassiek interieur en wilt u deze stijl graag doorvoeren in de badkamer? Bij Antiek Stijl Webwinkel bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar accessoires en verlichting voor badkamer en toilet in klassieke en nostalgische stijl.

Badkamerverlichting

De badkamer is een ruimte die dagelijks gebruik wordt. Baden, douchen, opmaken, scheren: de badkamer is de ruimte voor persoonlijke verzorging en hygiëne. Daarom is het fijn en belangrijk als de ruimte netjes en fris ingericht is. Belangrijk is om goede verlichting in de badkamer te plaatsen. Antiek Stijl Webwinkel heeft een ruimte collectie badkamerlampen die speciaal geschikt zijn voor natte ruimten. Een plafonnière is praktisch, maar hoeft zeker niet saai te zijn. Kies een mooi, klassiek armatuur en een fraai geblazen glaskap en de plafonnière zal als een ornament het plafond van de badkamer sieren. Wanneer de badkamer een hoog plafond heeft kiest u wellicht liever voor een hanglamp. Dit zorgt voor een klassieke uitstraling. Wandlampen zijn ideaal voor boven of naast een spiegel. Heeft u een ruime badkamer? Dan is er wellicht ook plek voor een tafellamp. Met een badkamer tafellamp creëert u een huiselijke sfeer in de badkamer. Kijk in de categorie Badkamerlampen voor de gehele collectie badkamerverlichting en stel zelf uw lamp samen.

Kapstokken, haken en rekjes

Praktische badkameraccessoires met een chique uitstraling zijn te vinden in de categorie Toilet/Nostalgische Badkamers. Denk bijvoorbeeld aan kapstokken en haakjes voor het ophangen van de badjas, kleding en natuurlijk badhanddoeken. Voor het ophangen van handdoeken is een handdoekenrek of een handdoekenring ideaal. Deze accessoires zijn veelal uitgevoerd in glanzend chroom: klassiek én tijdloos. Een badkamerrekje of zeeprekje biedt plaats voor het opbergen van verzorgingsartikelen, zoals zeep, shampoo, badschuim en douchegel.  Een planchet onder de spiegel is ideaal voor producten die dagelijks gebruikt worden, zoals parfum. Ook bij het bad kan een glazen planchet erg mooi zijn.

Zeepschaaltjes en zeeppompjes

Presenteer een heerlijk geurende zeep op een luxe schaaltje. Er zijn diverse zeepschalen te kiezen in nostalgische stijl, bijvoorbeeld van porselein met fleurige motieven. Een luxe, tinnen Jugendstil zeepschaal tilt uw badkamer naar een hoger niveau. Naast de individuele schaaltjes zijn er ook mooie keramieken sets verkrijgbaar met een zeeppompje, tandenborstelhouder en drinkbeker.

Make-uptasjes, spiegeltjes en manden

Berg make-up stijlvol op in een make-uptasje. Kies uit een van de klassieke motieven. Geweven tasjes geven een nostalgisch gevoel. Make-up spiegeltjes zijn handig voor onderweg, maar zijn ook handzaam voor in de badkamer. Een grote spiegel mag natuurlijk niet ontbreken. Kies voor een klassieke spiegel met een ornamentele rand, bijvoorbeeld in barok stijl. In de categorie Antieke Spiegels vindt u de collectie Spiegels van Antiek Stijl Webwinkel. Manden zijn ideaal voor het opbergen van allerlei toiletartikelen. Wasmanden van rotan hebben een warme uitstraling. In de categorie Toilet/Nostalgische Badkamers zijn diverse rieten en rotan manden te vinden.

Toiletaccessoires

Naast de vele, prachtige badkameraccessoires zijn er ook klassieke accessoires verkrijgbaar voor wc of toilet. Denk bijvoorbeeld aan wc-borstels en wc-rolhouders, natuurlijk uitgevoerd in luxe materialen passend bij uw klassieke badkamer of nostalgisch toilet.

Inspiratie

Bekijk ook ons inspiratiebord Klassieke Badkamers op Pinterest om geïnspireerd te raken voor de inrichting van uw badkamer. 

Nostalgische badkamers